FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

radna skupina vlade i umirovljenika: zakon o povratu duga prije ljetne saborske stanke

ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Na današnjem sastanku Vladine radneskupine za izradu Zakona o povratu duga umirovljenicima dogovoreno jeda se zakon uputi u hitnu saborsku proceduru kako bi bio donesen prijeljetne stanke, izvijestila je potpredsjednica Vlade i predsjednicaradne skupine Jadranka Kosor.
ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Na današnjem sastanku Vladine radne skupine za izradu Zakona o povratu duga umirovljenicima dogovoreno je da se zakon uputi u hitnu saborsku proceduru kako bi bio donesen prije ljetne stanke, izvijestila je potpredsjednica Vlade i predsjednica radne skupine Jadranka Kosor.

Zakon o povratu duga naći će se pred Vladom u prvom tjednu srpnja zbog dodatnih konzultacija koje su zatražili predstavnici umirovljeničkih udruga, rekao je član radne skupine Ivan Nahtigal.

Umirovljenici, naime, žele do idućeg ponedjeljka još jednom razmotriti zakonski prijedlog kako bi, radi njegova poboljšanja, predložili eventualne dopune.

Ne želeći ulaziti u detalje zakonskih rješenja, predstavnici Vlade i umirovljenika izvijestili su kako se intenzivno radi i na izradi zakona o umirovljeničkom fondu čiji bi nacrt trebao biti gotov idućeg tjedna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙