FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HED I ZAKLADA "HRVOJE POŽAR" OBJAVILI DOBITNIKE NAGRADE "HRVOJE POŽAR"

ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Dobitnici ovogodišnje nagrade "HrvojePožar" za stručni i znanstveni doprinos razvitku energetike su IgorDekanić, Stevo Kolundžić i Daria Karasalihović za knjigu "Stoljećenafte - Veza između nafte, novca i moći koja je promijenila svijet",te Željko Bogdan sa zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje,objavilo je Hrvatsko energetsko društvo (HED) i Zaklada "HrvojePožar".
ZAGREB, 24. lipnja 2004. (Hina) - Dobitnici ovogodišnje nagrade "Hrvoje Požar" za stručni i znanstveni doprinos razvitku energetike su Igor Dekanić, Stevo Kolundžić i Daria Karasalihović za knjigu "Stoljeće nafte - Veza između nafte, novca i moći koja je promijenila svijet", te Željko Bogdan sa zagrebačkog Fakulteta strojarstva i brodogradnje, objavilo je Hrvatsko energetsko društvo (HED) i Zaklada "Hrvoje Požar".

Tradicionalne godišnje nagrade "Hrvoje Požar" za stručni i znanstveni doprinos u razvitku energetike, unapređenje kvalitete okoliša i za popularizaciju energetike bit će dodijeljene 5. srpnja.

Prema odluci Glavnog odbora Zaklade "Hrvoje Požar" dobitnik nagrade za unapređenje kvalitete okoliša, vezano uz energetske objekte, je Ljubomir Majdandžić iz Hrvatske udruge za sunčevu energiju, a nagrade za popularizaciju energetike "HEP Vjesnik".

Uz te nagrade, i ove će godine biti dodijeljene i nagrade studentima energetskog usmjerenja za izvrstan uspjeh u studiju ili za osobito zapažen diplomski rad.

Također, biti će dodijeljene i stipendije za stručni dio studija studentima energetskog usmjerenja s izvrsnim uspjehom u studiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙