FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

APATOVAC: TRAFOSTANICA ZA TVORNICU VODE BADEL 1862 PRIJE ROKA

KRIŽEVCI, , 24. lipnja 2004. (Hina) - Trafostanica 35/10 kilovolta kojaće opskrbljivati električnom energijom buduću tvornicu mineralne iizvorske vode Badela 1862 u križevačkom selu Apatovac sagrađena je trii pol mjeseca prije roka i danas je počela s pokusnim radom.
KRIŽEVCI, , 24. lipnja 2004. (Hina) - Trafostanica 35/10 kilovolta koja će opskrbljivati električnom energijom buduću tvornicu mineralne i izvorske vode Badela 1862 u križevačkom selu Apatovac sagrađena je tri i pol mjeseca prije roka i danas je počela s pokusnim radom.

Ulaganje u trafostanicu vrijedno je 11,2 milijuna kuna, od čega je većinu sredstava, 7,8 milijuna kuna osigurao Badel 1862 i njegovo poduzeće "Kalničke vode" u Križevcima.

Trafostanica je sagrađena tri i pol mjeseca prije ugovorenog roka, a postrojenje trafostanice i 35-kilovoltni podzemni vod od 13 kilometara udaljenog Svetog Petra Orehovca do Apatovca radnici križevačkog pogona elektrodistribucijskog područja HEP-a Bjelovar postavili su za 75 radnih dana.

Otvaranje tvornice mineralne i izvorske vode Badel 1862 u Apatovcu očekuje se početkom srpnja, a kada počne raditi bit će to najveći industrijski potrošač električne energije na tom području, ističu Josip Trbus iz HEP-a i Ivan Šafran iz križevačke Elektre.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙