FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MALEZIJSKI ILEGALNI KLADIONIČARI NA EURU 2004. OKREĆU MILIJUNE

KUALA LUMPUR, 24. lipnja 2004. (Hina/Dpa) - Malezijska policijauhitila je skupinu ilegalnih nogometnih kladioničara, koja je poutakmici Europskog nogometnog prvenstva okretala i do 6 milijunafinggita, odnosno oko deset milijuna kuna.
KUALA LUMPUR, 24. lipnja 2004. (Hina/Dpa) - Malezijska policija uhitila je skupinu ilegalnih nogometnih kladioničara, koja je po utakmici Europskog nogometnog prvenstva okretala i do 6 milijuna finggita, odnosno oko deset milijuna kuna.

Prateći javna zbivanja policija je upala u stan u južnoj pokrajini Jahor i uhitila devetoricu muškaraca, među kojima i jednog državljanina Indonezije.

Kladioničari su tada baš unosili podatke o okladama na nogometne utakmice Engleske i Hrvatske te Francuske i Švicarske, na prvenstvu u Portugalu.

Pojedinačni ulozi kretali su se od 100 do 120.000 ringgita, dok je cijeli iznos sakupljen na jednoj utakmici dosegao šest milijuna ringgita, izjavio je voditelj kriminalističke istrage Ithnin Talib.

Dodao je da je uhićeni Indonežanin direktor dvije privatne tvrtke u Maleziji i još tri u Indoneziji.

Prilikom uhićenja policija je zaplijenila i vrijednu opremu, među kojom i pet laptopa, tri kompjutera, dva printera, faks uređaj i 19 mobitela.

Osumnjičeni su stari od 20 do 40 godina, a ukoliko ih se osudi za ilegalno kockanje mogu dobiti kaznu od pet tisuća ringgita i šest mjeseci zatvora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙