FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UBIJENI ENGLESKI NAVIJAČ ŽRTVA UKRAJINSKOG DŽEPARA

LISABON, 22. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Dvadesetsedmogodišnjiengleski navijač koji ubijen jutros oko 04,00 sata u Lisabonu žrtva jeukrajinskog džepara. Navijač je izboden nožem kad je sustigao džeparakoji ga je opljačkao, objavili su dužnosnici Uefe.
LISABON, 22. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Dvadesetsedmogodišnji engleski navijač koji ubijen jutros oko 04,00 sata u Lisabonu žrtva je ukrajinskog džepara. Navijač je izboden nožem kad je sustigao džepara koji ga je opljačkao, objavili su dužnosnici Uefe.

Incident se je dogodio blizu trga Rossio, gdje se okupljaju brojni navijači koji prate Europsko nogometno prvenstvo.

"Ovo je vrlo tužan događaj, ali nema nikakve veze s navijačkim izgredima", kazao je glasnogovornik Uefe William Gaillard. Dodao kako nakon utakmice Engleska - Hrvatska 4:2 nisu zabilježeni nikakvi navijački izgredi, te da su tisuće engleskih i hrvatskih navijača mirno gledali prijenos na velikim ekranima u Lisabonu. Policija je također objavila kako nisu prijavljeni navijački neredi nakon utakmice Engleska - Hrvatska.

Što se tiče incidenta u kojem je izboden engleski navijač, policija je na konferenciji za novinare objavila kako je uhićen 31-godišnji Ukrajinac, koji će danas biti izveden pred sud. Kod njega je u vrijeme uhićenja pronađen džepni nož. Također, policija je objavila kako je ukrajinski državljanin boravio u Portugalu od 2001., napomenuvši kako je u posljednje vrijeme to činio ilegalno, budući da mu nije produžena dozvola za boravak.

Britansko ministrstvo vanjskih poslova još nije objavilo ime stradalog navijača, kazavši da će to učiniti tek kad o tome bude obaviještena njegova obitelj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙