FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PUZ: dolazak navijača iz Portugala protekao bez izgreda

ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Dolazak navijača iz Portugalaprotekao je bez ikakvih izgreda, rečeno je danas na konferenciji zanovinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.
ZAGREB, 22. lipnja 2004. (Hina) - Dolazak navijača iz Portugala protekao je bez ikakvih izgreda, rečeno je danas na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Noćas je iz Portugala stiglo sedam zrakoplova sa 787 putnika, a otkazan je dolazak triju najavljenih zrakoplova (dva Croatia Airlinesa i jedan Adrije), navjerojatnije zato što nije bilo putnika, rečeno je u Policijskoj upravi.

Oko 8,30 sati došao je i prvi autobus s 48 varaždinskih navijača i sve je proteklo bez ikakvih izgreda.

Sinoć oko 22 sata nepoznati je počinitelj, prijeteći pištoljem radniku na benzinskoj postaji "Euro Petrola" u Novoj Branimirovoj, ukrao 4000 kuna i pobjegao, rečeno je na konferenciji za novinare.

Jučer oko 18 sati u Petrovoj ulici nepoznati je razbojnik u prodavaonici "Pandi", prijeteći pištoljem prodavačici, ukrao oko 2500 kuna i pobjegao.

Na Trešnjevci je sinoć u 21,15 sati starica Danica C. (1923.) nesretnim slučajem pala s drugog kata kroz prozor stana te je od ozljeda umrla u bolnici. Policija je došla na mjesto nesreće i uspjela je razgovarati sa staricom, te je, po njezinoj izjavi, zaključeno da je riječ o nesretnom slučaju.

U zagrebačkoj Policijskoj upravi novinarima je rečeno i da je priveden ubojica koji je 19. lipnja nožem u lijevu natkoljenicu ubo G.K., koji je iskrvario i 20. lipnja umro u KBC-u Merkuru.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da je ubojstvo počinio 33-godišnjak kuhinjskim nožem dugim 14 centimetara. Policija ga je jučer privela u Istražni centar Županijskoga suda u Zagrebu. Po spoznajama policije, ta su se dvojica muškarca sukobila zbog duga, rečeno je u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙