FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ODBOJKA NA PIJESKU: TIMČEVSKI I PERIĆ NAJBOLJI U OSIJEKU

OSIJEK, 21. lipnja (Hina) - Pobjedom para Trimčevski/Perić u muškomfinalu završen je prvi turnir Prvenstva Hrvatske VIP Tour 2004.,održan u Osijeku.
OSIJEK, 21. lipnja (Hina) - Pobjedom para Trimčevski/Perić u muškom finalu završen je prvi turnir Prvenstva Hrvatske VIP Tour 2004., održan u Osijeku.

Nakon što su u četvrtfinalu sa 2:0 u setovima bili bolji od para Reić/Polić, Grga Trimčevski i Krešimir Perić u polufinalu su, lakše od očekivanog, nadvisili Splićane Ivkovića i Radovčića. Bez izgubljenog seta plasirali su se u finale gdje su ih čekali stari suparnici Križanović i Viculin.

Nakon sjajne igre i mnoštva atraktivnih poteza Zagrepčani su sa 2:0 u setovima

(21:14, 21:12) zasluženo osvojili prvi turnir Prvenstva Hrvatske VIP Tour 2004.

Do trećeg mjesta na osječkom turniru uvjerljivim nastupom došli su prošlogodišnji prvaci Hrvatske Ivković i Radovčić, koji su sa 21:13 i 21:16 bili bolji od Palinkaša i Rastovčana.

Odbojkašice su imale nešto manje zgusnut raspored.

Mjesto u finalu prve su osigurale gošće iz Slovenije Snežana Rajak i Urša Podlesnik, koje su bez većih problema potopile nade Jakovac/Gagulić. U drugom polufinalnom susretu snage su odmjerile Jurčić/Prnjak i Glavaš/Vernier. Nakon tri iscrpljujuća seta do završnog dvoboja probile su se Andreja Jurčić i Mira Prnjak, koje su i uoči turnira slovile za jedne od favoritkinja.

U finalu ih je, nakon izjednačenog meča, u osvajanju titule ipak zaustavila slovenska ekipa Rajak/Podlesnik (18:21, 21:12, 15:10). Tako su se jedine slovenske predstavnice na osječkom turniru na najbolji mogući način zahvalile organizatorima na uručenoj pozivnici.

Treće mjesto su osvojile Renata Jakovac i Ivana Gagulić, svladavši Tonku Glavaš i Dalidu Vernier s 2:0 u setovima (21:18, 26:24).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙