FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJJAČI TURNIR ODBOJKE NA PIJESKU NA JARUNU

ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Ovogodišnje, treće izdanje, VIPEuropean Opena bit će najjači turnir u odbojci na pijesku dosad održanna Jarunu, rekao je danas na prigodnoj konferenciji za tisakpredsjednik Hrvatskog odbora odbojke na pijesku Damir Radeljić.
ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Ovogodišnje, treće izdanje, VIP European Opena bit će najjači turnir u odbojci na pijesku dosad održan na Jarunu, rekao je danas na prigodnoj konferenciji za tisak predsjednik Hrvatskog odbora odbojke na pijesku Damir Radeljić.

Turnir započinje sutra, u četvrtak 3. lipnja kvalifikacijama, razigravanje po skupinama je u petka, četvrtfinalni susreti su na programu u subotu, dok je nedjelja rezervirana za polufinala i finale.

Prijavljeno je 80 timova iz 22 zemlje, a za gledatelje je na centralnom terenu izgrađena tribina sa 1600 sjedećih mjesta.

Naši Perić i Trimčevski, su četvrti nositelji i ulaze u turnir kao najviše rangirani hrvatski par. Uz naš dvojac koji je lani igrao u finalu, najviše izgleda za osvajanje turnira imaju prvi nositelji i lanjski pobjednici, litvanski par Cyvas i Vasiliauskas.

Glavne favoritkinje ženskog dijela turnira su prošlogodišnje pobjednice Čehinje Felbabova i Novotna, dok će im najveće konkurentice biti drugi češki par (sestre Tychnove) i najbolje rangirane igračice na svjetskoj ljestvici od prijavljenih parova španjolke Alcon/Pol.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙