FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VIP EUROPEAN OPEN - POBJEDA ČEHINJA I NIJEMACA

ZAGREB, 6. lipnja (Hina) - Čehinje Lenka Felbabova i Petra Novotnaobranile su naslov pobjednica 33.000 eura bogatog Challengera VIPEuropean Opena u odbojci na pijesku, što je održan na zagrebačkomJarunu.
ZAGREB, 6. lipnja (Hina) - Čehinje Lenka Felbabova i Petra Novotna obranile su naslov pobjednica 33.000 eura bogatog Challengera VIP European Opena u odbojci na pijesku, što je održan na zagrebačkom Jarunu.

Sjajne Čehinje na cijelom turniru nisu izgubile niti jedan set. Lanjske pobjednice su se gotovo prošetale kroz turnir, premda prema priznanju Felbabove, nisu očekivali takav razultat jer je konkurencija ove godine bila znatno jača. U finalnom dvoboju Čehinje su pobijedile njemački par Deister - Kaup 2:0 (21:14, 21:11). U susretu ze treće mjesto Čehinje Klapalova i Petrova su pobijedile Šveđanke Lundquist i Uddstahl 2:0 (21:17, 21:10).

U muškoj konkurenciji naslov je pripao Nijemcima Joergu Ahmannu i Axelu Hageru, najvećim zvijezdama turnira i brončanim s Olimpijskih igara 2000. u Sydneyu. Nijemci su izgubili jedan meč u razigravanju po skupinama od Švicaraca (Gscheidle i Vesti), no pokazali su najviše znanja i htjenja. Najveće iznenađenje svakako su izazvali drugi finalisti, Slovenci Jasmin Čuturić i Samo Miklavc koji su do finala stigli pobjedom nad lanjskim pobjednicima litvanskim parom Cyvas i Vasiliauskas. Uspjeh Slovenaca je tim veći, jer su plasman u glavni turnir izborili kroz naporne kvalifikacije. Nijemci su u finalu slavili rezultatom 2:0 (21:14, 21:15). U dvoboju za treće mjesto Česi Biza i Stejskal su pobijedili Litvance Cyvasa i Vasiliauskasa 2:1 (19:21, 21:15, 15:12).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙