FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATLETIKA: HRAVTSKE ATLETIČARKE PRVE U NOVOM SADU

NOVI SAD/ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska ženska atletskareprezentacija uspjela je izboriti plasman u Prvu ligu Europskog kupanakon što su u Novom Sadu osvojile prvo mjesto sa ukupno 148 bodova,koliko su imale i domaće atletičarke SiCG.
NOVI SAD/ZAGREB, 20. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatska ženska atletska reprezentacija uspjela je izboriti plasman u Prvu ligu Europskog kupa nakon što su u Novom Sadu osvojile prvo mjesto sa ukupno 148 bodova, koliko su imale i domaće atletičarke SiCG.

Nakon što su prvoga zaostajale na trećem mjestu iza Slovakinja i SiCG, hrvatske atletičarke su imale sjajan drugi dan sa mnošrvom dobrih rezultata. Prva mjesta osvajale su Ljiljana Ćulibrk sa hrvatskim rekordom na 5000 metara (16:34.70), Ivana Brkljačić u kladivu (68.79), te Danijela Grgić na 200 metara sa juniorskim rekordom (24.02), dok je rekordna bila i naša štafeta 4x400 metara koja je dionicu istrčala za 3:39.97 minuta.

Naša najbolja atletičarka Blanka Vlašić imala je slabiji nastup preskočivši 191 cenntimetar, što joj je bilo dovoljno za drugo mjesto iza Moldavkinje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙