FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ATLETIKA: MARION JONES USPJEŠNO PROŠLA POLIGRAFSKI TEST

SAN FRANCISCO, 18. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Najbolja atletičarkasvijeta Amerikanka Marion Jones uspješno je prošla poligrafski test upokušaju da dokaže kako nije uzimala nedopuštena sredstva.
SAN FRANCISCO, 18. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Najbolja atletičarka svijeta Amerikanka Marion Jones uspješno je prošla poligrafski test u pokušaju da dokaže kako nije uzimala nedopuštena sredstva.

Jones se podvrgula detektoru laži u San Franciscu, na dva izravna pitanja o uzimanju dopinga, odgovorila je negativno, a poligraf nije zabilježio da govori neistinu.

Američka sprinterska zvijezda nikad u karijeri nije bila povezana sa dopingom, sve dok se Američka anti-doping agencija (USADA) nije dokopala dokumenata iz zloglasnoga laboratorija BALCO, u kojima stoji i da je Marion Jones bila među korisnicima nedopuštenih sredstava. Po novom zakonu to bi bilo dovoljno za suspenziju, kao što je to bio slučaj sa sprintericom Kelli White, u čijem slučaju također nije bilo dokaza sve dok to ona nije sama priznala.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙