FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BIJESNA NJEMICA PREHODALA 100 KILOMETARA JER JE MISLILA DA JU JE MUŽ OSTAVIO

LUEDENSCHEID, 15. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Bila je to teška pogreška,ali i dobar pokazatelj njezine tjelesne spreme - jedna je Njemicaprehodala put od 100 kilometara do kuće jer je mislila da ju je mužostavio na odmorištu uz autocestu.
LUEDENSCHEID, 15. lipnja 2004. (Hina/dpa) - Bila je to teška pogreška, ali i dobar pokazatelj njezine tjelesne spreme - jedna je Njemica prehodala put od 100 kilometara do kuće jer je mislila da ju je muž ostavio na odmorištu uz autocestu.

Policija u njemačkom gradu Luedenscheidu u utorak je priopćila da je žena, vraćajući se do obiteljskog automobila na odmorištu, otkrila kako nema ni muža ni auta i pomislila kako ju je suprug namjerno ostavio.

Tijekom idućih 15 sati pješke je prošla 100 kilometara puta na povratku do kuće, a muž i sin u međuvremenu su o njezinom nestanku obavijestili policiju, koja se upravo spremala krenuti u potragu helikopterom kad se ona pojavila kod kuće.

I ustanovila vlastitu grešku - muža nije uspjela pronaći zato što je on otišao na drugi kraj odmorišta pomoći drugom vozaču da popravi svoj automobil.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙