FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski Sabor okončao ovotjedni rad, nastavak 7. sjednice 30. lipnja

ZAGREB,18. lipnja(Hina) - Hrvatski sabor okončao je ovotjedni radraspravom o SDP-ovu prijedlogu da se za najsiromašnije, građanestarije dobi, uvede socijalna mirovina koja bi obuhvatila oko 58tisuća osoba.
ZAGREB,18. lipnja(Hina) - Hrvatski sabor okončao je ovotjedni rad raspravom o SDP-ovu prijedlogu da se za najsiromašnije, građane starije dobi, uvede socijalna mirovina koja bi obuhvatila oko 58 tisuća osoba.

Rasprava o zakonskom prijedlogu 'izrodila' se u međusobne optužbe vldajućih i oporbenih zastupnika tko je što mogao, a nije napravio, tko je više, a tko manje socijalno osjetljiv.

Vladina predstavnica Vera Babić upozorila je da ad hoc rješenja ne daju rezultata, odnosno da problemu treba prići sustavno.

O SDP-ovom prijedlogu, kojem je Vlada dala negativno mišljenje, Sabor će glasovati 30. lipnja, kada nastavlja 7. sjednicu.

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Darko Milinović zastupnike je pozvao da se sutra navečer pridruže domjenku u Banskim dvorima i koncertu na Trgu bana Jelačića koje Vlada priređuje slaveći odluku Europskog vijeća kojom je Hrvatska danas postala kandidatom za punopravno članstvo u EU.

Ugodan vam vikend u zemlji koja je i službeni kandidat za članstvo u Uniji, poželio je Milinović kolegama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙