FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sabor sutra nastavlja o izmjenama Kaznenog zakona

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski sabor sutra će 7. sjednicunasaviti objedinjenom raspravom o Vladinom i SDP-ovom prijedloguizmjena Kaznenog zakona (KZ) koje, uz određene razlike, više manjepočivaju na izmjenama KZ-a koje je donijela bivša Vlada, a zbogproceduralnih razloga ukinuo Ustavni sud.
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Hrvatski sabor sutra će 7. sjednicu nasaviti objedinjenom raspravom o Vladinom i SDP-ovom prijedlogu izmjena Kaznenog zakona (KZ) koje, uz određene razlike, više manje počivaju na izmjenama KZ-a koje je donijela bivša Vlada, a zbog proceduralnih razloga ukinuo Ustavni sud.

Iako su danas zastupnici počeli raspravljati o izmjenama KZ-a, zbog rasprave o odgodi primjene ekološko-ribolovne zone rasprava je prekinuta, tako da bi se o predloženim izmjenama sutra trebalo očitovati još pet zastupničkih klubova.

Nakon KZ-a, Sabor će raspraviti konačni tekst izmjena zakona o komunalnom gospodarstvu te prijedlog odluke o sudjelovanju hrvatskih vojnika u mirovnoj misiji na Haitiju.

Sabor bi sutra trebao izglasovati sve raspravljane točke te potom zaključiti 7. sjednicu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙