FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BONO PREKRŠIO ZAKON O NEPUŠENJU NA JAVNIM MJESTIMA I ISPRIČAO SE

DUBLIN, 18. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Da rock and roll nije višešto je nekada bio pokazao je frontman irske rock skupine U2 Bono Voxkoji se ispričao jer je prekršio irski zakon o nepušenju na javnommjestu i to prilikom druženja s američkim rockerima iz skupine Red HotChilli Peppers.
DUBLIN, 18. lipnja 2004. (Hina/Reuters) - Da rock and roll nije više što je nekada bio pokazao je frontman irske rock skupine U2 Bono Vox koji se ispričao jer je prekršio irski zakon o nepušenju na javnom mjestu i to prilikom druženja s američkim rockerima iz skupine Red Hot Chilli Peppers.

Bono Vox, pravim imenom Paul Hewson, primjećen je kako puši tijekom druženja u restoranu Tea Room u sklopu hotela Clarence čiji je vlasnik zajedno sa svojim kolegama iz U2.

"Bilo je kasno. Bio sam u društvu ljudi koji nisu iz Dublina i koji nisu znali za zabranu pa sam je na trenutak i ja zaboravio", kazao je Bono.

"No vrlo brzo su me na to upozorili osoblje hotela i neki prijatelji. Ispričao sam se onda i ispričavam se sada", rekao je.

Irska je postala prva zemlja u kojoj je zabranjeno pušenje na javnim mjestima

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙