FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CATHERINE ZETA-JONES OPTUŽILA OBOŽAVATELJICU DA JOJ JE PRIJETILA SMRĆU

LOS ANGELES, 18. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Britanska glumica CatherineZeta-Jones optužila je obožavateljicu da joj je prijetila smrću usiječnju 2003. godine, objavila je u četvrtak kalifornijska policija.
LOS ANGELES, 18. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Britanska glumica Catherine Zeta-Jones optužila je obožavateljicu da joj je prijetila smrću u siječnju 2003. godine, objavila je u četvrtak kalifornijska policija.

Navodni krivac, 31-godišnja Dawnette Knight, izjavila je u srijedu da se ne osjeća krivom za 24 prijetnje smrću sadržane u pismima i telefonskim pozivima kojima je preplavila glumicu, izjavio je policijski dužnosnik, poručnik Joe Impellizeri.

"Knight je slala pisma i telefonirala a u većini slučajeva radilo se o prijetnjama smrću", istaknuo je Impellizeri. "Meta joj je bila Zeta-Jones".

"Pisma i pozivi postali su nasilni i očiti. Istražujemo motive. Ne znamo je li bila fanatična obožavateljica ili osoba koja je radila na snimanjima", dodao je on.

Dawnette Knight, bez zaposlenja ali vlasnica stana u otmjenoj četvrti Beverly Hills u Los Angelesu, puštena je u srijedu nakon pojavljivanja pred sudom i plaćanja 50.000 dolara kaucije. Pred sudom bi se trebala ponovno pojaviti 29. lipnja.

Catherine Zeta-Jones (33), majka dvoje djece i supruga glumca Michaela Douglasa, osvojila je 2003. Oscara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u mjuziklu "Chicago".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙