FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GWYNETH PALTROW PRISTALA NA SNIMANJE FILMA O MARLENE DIETRICH

LOS ANGELES, 27. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Glumica GwynethPaltrow će producirati i glumiti u filmu o njemačkoj filmskoj zvijezdiMarlene Dietrich, piše u četvrtak hollywoodski list "Daily Variety".
LOS ANGELES, 27. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Glumica Gwyneth Paltrow će producirati i glumiti u filmu o njemačkoj filmskoj zvijezdi Marlene Dietrich, piše u četvrtak hollywoodski list "Daily Variety".

DreamWorks studio planira snimati film "Marlene Dietrich" prema istoimenim memoarima koje je napisala glumičina kći Maria Riva.

Uključenje Gwyneth Paltrow u film izazvalo je odobravanje Dietrichinog unuka Petera Riva koji misli da mlada glumica "ima mirnoću karakterističnu za aristokrate te sposobnost da utjelovi dubinu lika bez previše emocija, što je bilo Marlenino obilježje".

Dietrich je preminula 1992. godine u 90. godini života i bila je najbolje plaćena glumica u predratnom razdoblju zahvaljujući filmu "Plavi anđeo". Tijekom Drugog svjetskog rata usmjerila je svu energiju na borbu protiv nacista te je čak putovala na bojišnicu. Posljednji joj je film "Just a Gigolo" snimljen 1979. godine.

Za sada nema datuma početka snimanja filma. Paltrow je upravo rodila kćer Apple.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙