FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Požegi otvoren obrtnički sajam

POŽEGA, 17. lipnja 2004. (Hina) - U nazočnosti brojnih izlagača igostiju danas je u Požegi otvoren tradicionalni 5. Obrtnički sajam, aokupio je 124 izlagača iz 10 hrvatskih županija i Vojvodine koji ćesvoje proizvode izložiti na dvije i pol tisuće četvornih metara.
POŽEGA, 17. lipnja 2004. (Hina) - U nazočnosti brojnih izlagača i gostiju danas je u Požegi otvoren tradicionalni 5. Obrtnički sajam, a okupio je 124 izlagača iz 10 hrvatskih županija i Vojvodine koji će svoje proizvode izložiti na dvije i pol tisuće četvornih metara.

"Požeški je sajam postao središnji poslovni događaj i nezaobilazno mjesto okupljanja brojnih poduzetnika o čemu govori i sve veći broj izlagača, rekao je, pozdravljajući izlagače, Ivica Horvat, pomoćnik ministra gospodarstva, rada i poduzetništva.

Hrvatska je uvijek imala vrlo aktivan privatni sektor s inventivnim i sposobnim poduzetnicima a, na toj uspješnoj tradiciji i danas gradimo unapređivanje obrtništva i poduzetništva koje danas čini najuspješniji dio gospodarstva, ocijenio je Horvat. Po njegovim riječima i ove je godine Ministarstvo za obrtnike osiguralo brojne kreditne programe kroz koje će poticati njihov rad kao i izlazak na inozemna tržišta.

Na svečanom je otvorenju govorio i pomoćnik ministra poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Stjepan Mikolčić koji se ujedno osvrnuo i na napore Vlade i Ministarstva poljoprivrede u prevladavanju brojnih problema u agraru.

Tradicionalni Obrtnički sajam koji će, uz brojne popratne sadržaje, biti otvoren do 20. lipnja, otvorio je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Krešimir Raguž. U sklopu sajma danas je o programu poticanja malog i srednjeg poduzetništva održana i javna tribina.

Tijekom sutrašnjeg dana, kako je najavljeno, uz nastavak održavanja stručnih skupova na temu obrtništva bit će potpisan i sporazum o poslovnoj suradnji između obrtničke komore Požeško-slavonske, Vukovarsko-srijemske i Istarske županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙