FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SHARON I DALJE UŽIVA POTPORU LABURISTA U PARLAMENTU

JERUZALEM, 17. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska laburistička oporbaće u parlamentu, tijekom glasovanja o opozivu, podržavati premijeraAriela Sharona i njegov plan povlačenja iz Gaze, objavili su učetvrtak zastupnici.
JERUZALEM, 17. lipnja 2004. (Hina/AFP) - Izraelska laburistička oporba će u parlamentu, tijekom glasovanja o opozivu, podržavati premijera Ariela Sharona i njegov plan povlačenja iz Gaze, objavili su u četvrtak zastupnici.

"Klub zastupnika laburističke stranke odlučio je dati potporu vladi premijera Sharona, ali takvo stanje neće moći dugo trajati", izjavio je za izraelski radio zastupnik Yitzhak Herzog.

Ta potpora je, rekao je Herzog, bila vidljiva već u ponedjeljak kada su se laburisti na prvom izglasavanju o opozivu suzdržali od glasovanja. Glasovanje o opozivu održano je na zahtjev ekstremne desnice koja se protivi izraelskom povlačenju iz Gaze.

Vođa laburista Shimon Peres je objasnio da će njegova stranka djelovati na "odgovoran način kako bi se izbjegla mogućnost da propadne šansa za mir". Obećao je da će njegova stranka sve učiniti kako bi se Izrael povukao iz Gaze i kako bi otpočeli pregovori o budućnosti palestinskih područja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙