FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki zeleni izdali novine "Alert"

OSIJEK, 14. lipnja 2004. (Hina) - Osječki zeleni izdali su danas prvibroj mjesečnika "Alert" kao dio projekta Press centra za okolišHrvatska koji vodi ta nevladina udruga za zaštitu okoliša .
OSIJEK, 14. lipnja 2004. (Hina) - Osječki zeleni izdali su danas prvi broj mjesečnika "Alert" kao dio projekta Press centra za okoliš Hrvatska koji vodi ta nevladina udruga za zaštitu okoliša .

"Alert" su neovisne novine za zaštitu okoliša, unaprjeđivanje izvješćivanja o okolišu, sudjelovanje javnosti i jačanje okolišnog novinarstva, napisala je u uvodniku glavna urednica Ljiljanka Mitoš-Svoboda.

U prvom broju, na tridesetak stranica, među ostalima, obrađene su teme o održivom razvoju turizma i energetici u svijetu i Hrvatskoj.

Press centar za okoliš Hrvatska sa sjedištem u Osijeku, projekt koji vode Osječki zeleni, dobio je novčanu potporu Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. To je jedino ministarstvo u zemljama jugoistočne Europe koje će podupirati i financijski pomagati rad neovisnog Press centra za okoliš, rekla je urednica Mitoš-Svoboda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙