FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SRPSKI POVRATNIK NAPAO HRVATA IZ POLAČE

ZADAR, 12. lipnja 2004. (Hina) - Srpski povratnik, 61-godišnjak napaoje kosorom jučer u 18,40 sati u Kakmi, blizu Biograda, 32-godišnjegHrvata, iz susjedne Polače, dok je traktorom orao svoju njivu, doznajese danas u zadarskoj Policijskoj upravi.
ZADAR, 12. lipnja 2004. (Hina) - Srpski povratnik, 61-godišnjak napao je kosorom jučer u 18,40 sati u Kakmi, blizu Biograda, 32-godišnjeg Hrvata, iz susjedne Polače, dok je traktorom orao svoju njivu, doznaje se danas u zadarskoj Policijskoj upravi.

Pri oranju svoje njive Polačanin je nagazio susjednu oranicu u vlasništvu 61-godišnjeg Srbina. Ljutit zato što mu je kotač traktora nagazio kukuruz, 61-godišnji Srbin krenuo je kosorom prema Hrvatu psujući mu "ustašku majku" i prijeteći da će sasjeći i njega i traktor.

Mještanin Polače prijavio je napad policiji, koja je izišla na mjesto događaja i obavila očevid. Kako se danas doznaje u zadarskoj Policijskoj upravi, na oranici u vlasništvu 61-godišnjeg Srbina iz Kakme nema nikakve štete, a napadač je oštetio traktor u vlasništvu 32-godišnjeg Hrvata iz Polače. Procjenjuje se da je šteta 1500 kuna.

Danas je zadarska policija privela 61-godišnjeg Srbina iz Polače i obavila kriminalističku obradu. Nakon toga je pušten, ali je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog prijetnje i oštećenog traktora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙