FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZASLANSTVO VANJSKOPOLITIČKOG ODBORA SABORA U POSJETU MAKEDONIJI

SKOPJE, 9. lipnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo Odbora za vanjsku politikuhrvatskog Sabora, koje predvodi predsjednik Neven Jurica,
SKOPJE, 9. lipnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo Odbora za vanjsku politiku hrvatskog Sabora, koje predvodi predsjednik Neven Jurica,

nalazi se od srijede u trodnevnom posjetu Makedoniji.

Izaslanstvo će tijekom dana posjetiti Ohrid i Bitolu, gdje će se sastati s gradonačelnicima ovih gradova. U četvrtak popodne članovi hrvatskog izaslanstva razgovarat će se članovima Komisije za vanjsku politiku Sobranja Makedonije, na čiji poziv je ostvaren posjet hrvatskog izaslanstva.

U razgovorima će, kako je najavljeno, dominirati pitanja euroatlanskih integracija i suradnje u okviru Jadranske povelje pred istanbulski summit NATO-a, zatim parlamentarna suradnja i bilateralna pitanja.

Hrvatsko saborsko izaslanstvo na čelu s Nevenom Juricom i ostale članove izaslanstva primit će u petak predsjednik Sobranja Ljubčo Jordanovski i ministrica vanjskih poslova Makedonije Ilinka Mitreva, a tijekom dana predviđen je i susret sa Grupom za prijateljstvo s Hrvatskom pri Sobranju Makedonije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙