FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka ekskluzivni distributer Jaffa proizvoda u Makedoniji

KOPRIVNICA/ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Poduzeće koprivničkeprehrambene industrije Podravka u Makedoniji uskoro će preuzetiekskluzivnu distribuciju proizvoda tvrtke Jaffe iz Crvenke za područjeMakedonije, objavili su danas iz Podravke.
KOPRIVNICA/ZAGREB, 2. lipnja 2004. (Hina) - Poduzeće koprivničke prehrambene industrije Podravka u Makedoniji uskoro će preuzeti ekskluzivnu distribuciju proizvoda tvrtke Jaffe iz Crvenke za područje Makedonije, objavili su danas iz Podravke.

Tvrtka Jaffa iz Srbije i Crne Gore proizvođač je konditorskih proizvoda, čiji su najpoznatiji brandovi Jaffa biskviti i Munchmallow kolači.

Ugovorom s tom tvrtkom utvrđeno je da će Podravka do 2007. godine imati isključivo pravo distribucije Jaffa proizvoda u Makedoniji, a otvorena je i mogućnost dogovora o sličnoj suradnji i u drugim državama.

To je, uz vlastite robne marke, treći proizvođač čije će proizvode u Makedoniji distribuirati Podravka, nakon Nestlea i Adrie.

Tvornica Jaffa najveći je proizvođač proizvoda po tehnologiji UNITED BISCUITS iz Engleske - Jaffa cakes i Munchmallow kolač - u ovom dijelu Europe. Tvornica posjeduje certifikate ISO 9001 i HACCP, a svoje je proizvode tijekom prošle godine izvozila u države bivše Jugoslavije, Njemačku, Švicarsku, Rusiju, Švedsku, te Island, Kanadu, SAD i Australiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙