FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PRIŠTINA: SKUPINA ZA POTPORU KOSOVU O OBNOVI

PRIŠTINA: SKUPINA ZA POTPORU KOSOVU O OBNOVIPRIŠTINA,(Hina8.lipnja 2004.) - Predstavnici Kontaktne skupine,Europske unije, NATO-a i kosovski dužnosnici, koji čine Skupinu zapotporu Kosovu, osnovanu prije šest tjedana, raspravljali su u utoraku Prištini o konkretnim koracima za ispunjenje standarda za Kosovo, osigurnosnom stanju kao i o obnovi srpskih objekata oštećenih tijekometničkih nemira u ožujku ove godine.
PRIŠTINA,(Hina8.lipnja 2004.) - Predstavnici Kontaktne skupine, Europske unije, NATO-a i kosovski dužnosnici, koji čine Skupinu za potporu Kosovu, osnovanu prije šest tjedana, raspravljali su u utorak u Prištini o konkretnim koracima za ispunjenje standarda za Kosovo, o sigurnosnom stanju kao i o obnovi srpskih objekata oštećenih tijekom etničkih nemira u ožujku ove godine.

U priopćenju sa sastanka navodi se ocjena da se proces obnove oštećenih objekata ne odvija potrebnom brzinom, te da obnovu treba završiti do rujna odnosno prije početka zime.

Dogovoreno je osnivanje savjetodavnog tijela za pitanja sigurnosti u kojem će biti zastupljene sve etničke zajednice, kaže se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙