FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

KOSOVO: I DALJE BLOKIRANA CESTA PREKO GRAČANICE

PRIŠTINA,7.lipnja 2004(Hina) - Cesta Gnjilane-Priština koja ide prekosrpske enklave Gračanica nije u ponedjeljak deblokirana, kako jeranije najavljeno, te će se njezina blokada, koju su policija i KFORuveli iz sigurnosnih razloga, nastaviti do utorka.
PRIŠTINA,7.lipnja 2004(Hina) - Cesta Gnjilane-Priština koja ide preko srpske enklave Gračanica nije u ponedjeljak deblokirana, kako je ranije najavljeno, te će se njezina blokada, koju su policija i KFOR uveli iz sigurnosnih razloga, nastaviti do utorka.

Glasnogovornik Kosovske policijske službe Refki Morina izjavio je kako će cesta zbog sigurnosti građana ostati do utorka zatvorena za promet.

Cesta preko Gračanice je blokirana nakon ubojstva srpskog mladića, do kojeg je došlo u subotu u u tom mjestu.

Kako je objavljeno, policija je uhitila dvojicu Albanaca osumnjičenih za ovo ubojstvo, a riječ je o jednom 19-ogodišnjaku i jednom 17-ogodišnjem maloljetniku.

Ubijeni mladić sahranjen je u nedjelju, a njegovo ubojstvo izazvalo je žestoke prosvjede lokalnih Srba i osude UNMIK-a, kosovskih institucija, političkih predstavnika Srba s Kosova i beogradskih institucija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙