FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POČELA KONFERENCIJA O REFORMI DRŽAVNE UPRAVE I EUROPSKOJ INTEGRACIJI U HRVATSKOJ

ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Konferencija o reformi državne upravei europskoj integraciji u Hrvatskoj počela je u ponedjeljak u Zagrebuu nazočnosti predstavnika hrvatskih ministarstava, izaslanstvaEuropske Komisije, Svjetske banke, Odjela za međunarodni razvoj (DFID)i SIGMA-e (zajedničke inicijative Europske unije i Organizacije zaekonomsku suradnju i razvoj).
ZAGREB, 7. lipnja 2004. (Hina) - Konferencija o reformi državne uprave i europskoj integraciji u Hrvatskoj počela je u ponedjeljak u Zagrebu u nazočnosti predstavnika hrvatskih ministarstava, izaslanstva Europske Komisije, Svjetske banke, Odjela za međunarodni razvoj (DFID) i SIGMA-e (zajedničke inicijative Europske unije i Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj).

Glavna tema ove konferencije je reforma državne uprave u kontekstu priprema za buduće članstvo Hrvatske u EU-u.

Državna tajnica u ministarstvu europskih integracija Marija Pejčinović Burić je u pozdravnom govoru kazala da je hrvatska Vlada spremna učiniti sve da ispuni potrebne uvjete za članstvo u EU te da reformom državne uprave ostvari njezinu u razinu prilagodljivosti i otvorenosti što je jedan od kriterija za postizanje tog cilja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙