FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA ZA PONEDJELJAK, 7. LIPNJA

ZAGREB, 6. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događajaza ponedjeljak, 7. lipnja
ZAGREB, 6. lipnja 2004. (Hina) - Objavljujemo najavu važnijih događaja za ponedjeljak, 7. lipnja

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastat će se s izvršnom direktoricom Zaklade kuća ljudskih prava iz Norveške Mariom Dahle (Trg sv. Marka 2, 12 sati), a nakon sastanka predviđene su izjave

ŠIBENIK/KNIN - Potpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Andrija Hebrang boravit će tijekom poslijepodneva u Šibenko-kninskoj županiji, te posjetiti gradove Šibenik i Knin te razgovarati s njihovim čelnicima o gospodarskim programima, a posjetit će i šibensku i kninsku opću bolnicu

POSTIRE (OTOK BRAČ) - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Klameta sudjelovat će na sjednici Strukovnog savjeta za turizam na temu "Stanje i perspektive hrvatskog nautičkog turizma" (hotel Pastura u 11 sati), a izjave za novinare predviđene su za 13 sati.

HVAR - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta će u Starigradskom zaljevu u 17 sati sudjelovati u pokrivanju morskog dna s ciljem spriječavanja širenja alge Caulerpe Taxifolie na lokaciji Vala Ferandina kod hotela Arkada u Starigradskom zaljevu (u 17 sati)

ZAGREB - Sjednica Odbora za predstavke i pritužbe Hrvatskog sabora koji će razmatrati predstavke udruge "Rast" iz Lećevice u vezi s izgradnjom regionalnog centra za gospdarenje otpadom u Lećevici, na lokaciji Kladnjice (Hrvatski sabor, dvorana 133/I u11 sati).

ZAGREB - Javno predstavljanje rezultata međunarodnog istraživanja Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) o zdravlju i ponašanju u vezi sa zdravljem djece školske dobi koje se u Europi, Kanadi i SAD-u provodi od sredine 80-tih godina 20. stoljeća i u njemu sada sudjeluje 36 država i regija. Hrvatska ga je prvi put provela u 2002. godini (Tribina grada Zagreba Kaptol 27, 11 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog Caritasa na kojoj će biti predstavljeni rezultati istraživanja "Praćenje siromaštva u Hrvatskoj", koje su u ožujku i travnju ove godine proveli Centar za promicanje socijalnog nauka Crkve HBK-a i Hrvatski Caritas (HBK, Kaptol 22 u 10,30 sati)

ZAGREB - Sjednica Programskog vijeća HRT-a na kojoj će ravnatelji HR-a i HTV-a Vijeću predložiti svoje kandidate za imenovanje (Prisavlje 3 u 14 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu izložbe "Na prijelomu stoljeća - Španjolska umjetnost 1881.-1925.". Gostujuća izložba predstavlja odabir slika i skulptura poznatih imena španjolske umjetnosti tog vremena (Umjetnički paviljon u 11 sati), a otvorenje te izložbe je u 18,30 sati.

ZAGREB - Predstavljanja knjige Rudolfa Slobode "Jesen" pod pokroviteljstvom veleposlanstva Slovačke Republike u Zagrebu (DHK, Trg bana J. Jelačića u 18,30 sati, ).

RIJEKA -Konferencija za novinstvo na kojoj će se predstaviti vjerski, kulturni, sportski i zabavni program ovogodišnje priredbe Dani sv. Vida, od 12. do 15. lipnja, kojima Rijeka obilježava blagdan svog zaštitnika, a ove godine i 1700. obljetnicu njegova mučeništva (dvorana Nadbiskupijskog doma riječke Nadbiskupije, Slaviše Vajnera Čiće 2, 11 sati).

OPATIJA - Otvorenje 19. svjetskog kongresa Međunarodne organizacije lutkara - UNIMA, koji će se održavati do 11. lipnja u opatijskom hotelu Ambasador. Usporedno s ovim kongresom u Rijeci se priređuje Međunarodni lutkarski festival koji će trajati do 12. lipnja (Hotel Ambasador, 9,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙