FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

najava događaja - hrvatska - za subotu, 29. svibnja

ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 29. svibnja.
ZAGREB, 28. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 29. svibnja.

TUČEPI - U Tučepima će se održati 4. izvještajni sabor Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja. Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor tom će se prigodom susresti i razgovarati s članovima obitelji hrvatskih branitelja, (Hotel "Alga", 9 sati).

VINKOVCI - Svečano euharistijsko slavlje u župnoj crkvi Sv. Euzebija i Sv. Polijona u Vinkovcima predvodit će apostolski nuncij u RH nadbiskup Franco Javier Lozano u okviru proslave 1700. obljetnice ranokršćanskih, srijemskih i panonskih mučenika među kojima se nalaze i zaštitnici središnje vinkovačke župe. Misnom slavlju, najavljeno je, bit će nazočan i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, (10 sati).

OPATIJA - Hrvatska zajednica županija, koja ima 14 članica, održat će prvu sjednicu skupštine, (Hotel "Ambasador", 9,30 sati).

ZAGREB - Hrvatsko društvo klasičnih filologa upriličuje simpozij o Antunu Vrančiću, istaknutom hrvatskom humanistu i latinistu, u povodu 500. obljetnice njegova rođenja, (Klasična gimnazija, Križanićeva 4a, 9,30 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Vesna Krbot-Nejašmić

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙