FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja -Hrvatska- za utorak 25. svibnja

ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak, 25. svibnja.
ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 25. svibnja.

ZAGREB- Izaslanstvo MMF-a, koje vodi Dimitrij Demekas, razgovarat će s premijerom Ivom Sanderom i Vladinim dužnosnicima. Misija time završava višednevan posjet Hrvatskoj tijekom kojega je s predstavnicima hrvatskih vlasti razgovarala o mogućem novom stand by aranžmanu. U središtu razgovora bili su financiranje deficita javnog sektora, projekcija zaduživanja države i javnih poduzeća na domaćem i inozemnom tržištu i stabiliziranje udjela vanjskog duga u bruto domaćem proizvodu. (Sastanak počinje u 10 sati, a nakon svršetka u 10,30 sati predviđene su izjave za javnost - Banski dvori, Markov trg).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks će na konferenciji za novinare izvijestiti o dnevnom redu predstojeće saborske sjednice zakazane za srijedu, (Hrvatski sabor, Klub zastupnika, Trg Sv. Marka 6, 12 sati).

ZAGREB - Uoči sjednice Hrvatskog sabora, održavaju se sjednice radnih tijela: Mandatno-imunitetno povjerenstvo Hrvatskog sabora (Hrvatski sabor, Klub zastupnika, 9,30 sati), Odbor za zakonodavstvo (dvorana Centar, 10 sati), Odbor za ravnopravnost spolova (dvorana 84, 11 sati), Odbor za informiranje, informatizaciju i medije (dvorana 133/I, 11 sati), Odbor za poljoprivredu i šumarstvo (dvorana 202/II, 11 sati), Odbor za prostorno uređenje i zaštitu okoliša (dvorana 233/II, 11 sati), Odbor za rad, socijalnu politiku i zdravstvo (dvorana Centar, 13 sati), Odbor za Ustav, Poslovnik i politički sustav (dvorana 133/I, 13 sati), Odbor za financije i državni proračun (dvorana 149/I, 13,30 sati), Odbor za pravosuđe (Klub zastupnika, 14 sati), Odbor za ratne veterane (dvorana 84, 14 sati), Odbor za gospodarstvo, razvoj i obnovu (dvorana 202/II, 14 sati), Odbor za obrazovanje, znanost i kulturu (dvorana 133/I, 17 sati).

ZAGREB - Ministar obrane Berislav Rončević i zamjenik načelnika GS OS Ruske federacije, general armije Valentin Vladimirovič Korabeljnjikov susrest će se u MORH-u u 9 sati. Nakon susreta predviđene su izjave za novinare u 9,30 sati, u predvorju glavnog ulaza, (MORH, Krešimirov trg 1).

ZAGREB - Nezavisni hrvatski sindikat (NHS) upriličuje konferenciju za novinare na temu: "Kuhaju li se u Hrvatskoj nove izmjene Zakona o radu?", (NHS, Vodovodna 11, 10,30 sati).

PULA - Istarski župan Ivan Jakovčić će na konferenciji za novinare izvijestiti o posjeti istarskog izaslanstva Republici Irskoj, (sjedište Županijskog poglavarstva, 10,30 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Izabrana djela" Blaženke Despot bit će u prostorijama Knjižnice i čitaonice Bogdana Ogrizovića, (Preradovićeva 5, 18 sati).

ZAGREB - Hrvatsko društvo skladatelja upriličuje autorsku večer šansonijera Hrvoja Hegedušića povodom 45 godina njegovog umjetničkog rada u KD "Vatroslav Lisinski". Koncert počinje u 20 sati.

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Vesna Krbot-Nejašmić

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙