FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GROBNIK: "KAMION & BUS ROLL SHOW 2004."

RIJEKA, 4. lipnja(Hina) - Druga Međunarodna izložba komercijalnihvozila s demonstracijskim vožnjama "Kamion & Bus Roll Show 2004."otvorena je danas na Automotodromu Grobnik, uz sudjelovanje 40izlagača iz 10 zemalja koji predstavljaju poznate europske i svjetskeproizvođače vozila za prijevoz putnika i tereta, laka dostavna ipriključna vozila te vozila za posebne namjene.
RIJEKA, 4. lipnja(Hina) - Druga Međunarodna izložba komercijalnih vozila s demonstracijskim vožnjama "Kamion & Bus Roll Show 2004." otvorena je danas na Automotodromu Grobnik, uz sudjelovanje 40 izlagača iz 10 zemalja koji predstavljaju poznate europske i svjetske proizvođače vozila za prijevoz putnika i tereta, laka dostavna i priključna vozila te vozila za posebne namjene.

Izlažu i predstavnici prateće, naftne industrije, proizvođači ulja i maziva i pneumatika.

Izložena vozila, novitete svjetske proizvodnje, posjetitelji će moći vidjeti i na testnim vožnjama na grobničkoj stazi, a uz samostalne prezentacije izlagača bit će priređena i demonstracija kamionske opreme za utovar i istovar tereta. Tako je tvrtka Euroline danas predstavila novi kamion marke Mercedes od 1000 konjskih snaga (KS). Višestruki automobilski prvak na brdskim stazama Niko Pulić demonstrirao je vožnju tog kamiona s kojim će nastupiti na europskom prvenstvu kamiona na kružnim stazama.

U sklopu dvodnevne izložbe održana je stručna tribina o poslovanju cestovnih prijevoznika s proširenom Europskom unijom i sigurnosti cestovnog prometa.

Izložbu "Kamion & Bus Roll Show 2004." organizirao je izdavač magazina "Kamion & Bus", tvrtka Kompetenz Interkon. Pokrovitelji izložbe su Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka, Ministarstvo unutarnjih poslova, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Centar za vozila Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙