FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BUGOJNO-ZAVRŠENO ZASJEDANJE SREDIŠNJEG ODBORA HDZ BiH

BUGOJNO, 4. lipnja 2004. (Hina) - Središnji odbor HDZ-a BiH u petak jezasjedanje u Bugojnu završio imenovanjem dugogodišnjeg stranačkogdužnosnika Vlatka Međugorca novim glavnim tajnikom HDZ-a BiH.
BUGOJNO, 4. lipnja 2004. (Hina) - Središnji odbor HDZ-a BiH u petak je zasjedanje u Bugojnu završio imenovanjem dugogodišnjeg stranačkog dužnosnika Vlatka Međugorca novim glavnim tajnikom HDZ-a BiH.

Međugorac je na toj dužnosti naslijedio dosadašnjega glavnog tajnika HDZ-a BiH Radu Bošnjaka. Službeno je objašnjeno kako je imenovanje novoga glavnog tajnika dio redovite procedure u HDZ BiH.

Proteklih dana više je dužnosnika HDZ BiH najavljivalo istupanje iz stranke i priključivanje Hrvatskom bloku, stranci čija je utemeljiteljska skupština najavljena za subotu u Mostaru.

Predsjednik HDZ BiH Bariša Čolak izjavio je kako će HDZ BiH ubuduće posebnu pozornost posvetiti razvoju odnosa sa HDZ-om u Republici Hrvatskoj, te unaprjeđenju odnosa s međunarodnom zajednicom u BiH.

"Planiramo do kraja ove godine postati pridruženi član Europske pučke stranke", kazao je Čolak. On je također rekao da je Središnji odbor HDZ-a BiH donio strategiju predizbornog djelovanja za općinske izbore u BiH u listopadu ove godine. Rekao je kako je mjesnim organizacijama HDZ-a BiH dana sloboda da samostalno odlučuju o koaliranju s drugim strankama na mjesnim razinama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙