FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: zatečen sa sedam i pol tisuća kutija krijumčarenih cigareta

SPLIT, 4. lipnja 2004. (Hina) - Protiv 41-godišnjeg Splićanina kodkojega je prije tri dana u Muću pronađeno oko sedam i pol tisućakutija raznih cigareta i više od 500 paketića dječjih sličica za igru policija je podnijela kaznenu prijavu zbog nedopuštene trgovine iposebno izvješće o prekršaju po carinskom zakonu, izvijestila jesplitsko-dalmatinska Policijska uprava.
SPLIT, 4. lipnja 2004. (Hina) - Protiv 41-godišnjeg Splićanina kod kojega je prije tri dana u Muću pronađeno oko sedam i pol tisuća kutija raznih cigareta i više od 500 paketića dječjih sličica za igru policija je podnijela kaznenu prijavu zbog nedopuštene trgovine i posebno izvješće o prekršaju po carinskom zakonu, izvijestila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava.

Muškarac je zaustavljen u Muću dok je upravljao osobnim automobilom marke "mercedes" bosanskohercegovačkih registarskih oznaka. Policiji je iz automobila, a zatim i iz podruma obiteljske kuće u Kaštelima dragovoljno predao 7430 kutija raznih cigareta i 548 paketića dječjih sličica.

Kriminalističkom je obradom utvrđena osnovana sumnja da je "robu" kupio od za sada nepoznate osobe na još neutvrđenu mjestu za oko četiri tisuće eura da bi je preprodao u Splitu. "Prodajna" vrijednost cigareta procjenjuje se na najmanje 100 tisuća kuna.

Uskraćene carinske i porezne pristojbe iznose 72 tisuće kuna, a oduzete cigarete i sličice predane su Carinarnici u Splitu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙