FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "VREME" O NAVODNIM LUKOVIĆEVOM PUTOVANJIMA U HERCEG-BOSNU

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Najnoviji broj tjednika "Vreme" donositekst s egidom "Ekskluzivno: legionarsko bratstvo" i pod naslovom"Legija se krio u 'Herceg Bosni'" u kojem piše da je "Milorad LukovićLegija viđen i pozitivno identificiran desetak dana po atentatu naZorana Đinđića u zapadnom Mostaru, ali i u Grudama, prijestolnicimafijaške paradržavice 'Herceg Bosne'".
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Najnoviji broj tjednika "Vreme" donosi tekst s egidom "Ekskluzivno: legionarsko bratstvo" i pod naslovom "Legija se krio u 'Herceg Bosni'" u kojem piše da je "Milorad Luković Legija viđen i pozitivno identificiran desetak dana po atentatu na Zorana Đinđića u zapadnom Mostaru, ali i u Grudama, prijestolnici mafijaške paradržavice 'Herceg Bosne'".

Lukovićevo pojavljivanje u Mostaru je "nesporno utvrđeno operativnim radom organa sigurnosti dvije države: SCG i Hrvatske; podaci su uzajamno razmijenjeni", piše list, tvrdeći da je prvooptuženi za ubojstvo premijera dva tjedna prije atentata također putovao u zapadni Mostar. U tekstu se navodi i da na dan atentata na srbijanskog premijera "11. ožujka 2003. godine navečer jedno sigurnosno interesantno lice, hrvatski državljanin Ivica Ico Mateković, prelazi granicu na autoputu Zagreb-Beograd, sa Bajakova na Batrovce; tu ga sačekuje izvjesni oficir Jedinice za specijalne operacije MUP-a Srbije sa službenim vozilom; prisutan je i načelnik Centra BIA-e u Sremskoj Mitrovici, Trbojević; sutradan, 12. ožujka navečer, isto lice napušta teritorij SRJ preko istog graničnog prijelaza".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙