FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BELIŠĆE KUPILO 27,68 POSTO BILOKALNIKA I STEKLO VEĆINSKI UDIO

ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Belišće, jedan od vodećihproizvođača papira i kartonske ambalaže u jugoistočnom dijelu Europe,temeljem Ugovora o kupoprodaji dionica stekla je 138.265 redovitihdionica, ili 27,68 posto temeljnog kapitala, koprivničkog Bilokalnika,izvijestilo je Belišće, a prenosi Varaždinska burza.
ZAGREB, 3. lipnja 2004. (Hina) - Tvrtka Belišće, jedan od vodećih proizvođača papira i kartonske ambalaže u jugoistočnom dijelu Europe, temeljem Ugovora o kupoprodaji dionica stekla je 138.265 redovitih dionica, ili 27,68 posto temeljnog kapitala, koprivničkog Bilokalnika, izvijestilo je Belišće, a prenosi Varaždinska burza.

Time je Belišće, koje je u zadnjem tromjesečju prošle godine kupilo 22,97 posto dionica Bilokalnika, steklo većinski udio u toj koprivničkoj tvrtki.

Belišće tako sada ima ukupno 259.725 dionica Bilokalnika, što je vlasnički udio od 51,99 posto.

Financijske vrijednosti posljednjeg Ugovora o kupoprodaji dionica nisu objavljene.

Dionice Bilokalnika nominalne su vrijednosti 300 kuna, a dionicama te tvrtke na Varaždinskoj se burzi posljednjih dana trgovalo po cijenu od oko 50 kuna.

Belišće je najavilo da će, sukladno Zakonu o preuzimanju dioničkih društava, u zakonom propisanom roku objaviti ponudu za preuzimanje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙