FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

GUBITAK BILOKALNIKA U PRVOM TROMJESEČJU 863 TISUĆE KUNA

KOPRIVNICA/ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Drvna, papirna igrađevinska industrija Bilokalnik iz Koprivnice, u prva je tri mjesecaove godine poslovala s neto gubitkom od 863 tisuće kuna, podaci su oposlovanju koje je tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi.
KOPRIVNICA/ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Drvna, papirna i građevinska industrija Bilokalnik iz Koprivnice, u prva je tri mjeseca ove godine poslovala s neto gubitkom od 863 tisuće kuna, podaci su o poslovanju koje je tvrtka dostavila Varaždinskoj burzi.

Rezultati poslovanja, pojasnili su u Bilokalniku, bolji su od istog razdoblja lani, kada je gubitak iznosio 3,4 milijuna kuna.

Ukupni su prihodi tvrtke u spomenutom razdoblju iznosili 57,6 milijuna kuna, što je smanjenje od 31,5 posto, a smanjeni su i ukupni rashodi, za 33,2 posto, na 58,46 milijuna kuna.

Prihodi od prodaje u zemlji u prva su tri mjeseca ove godine ostvareni u iznosu od 46,08 milijuna kuna i bili su 28,1 posto manji nego u istom razdoblju prošle godine, a prihodi od prodaje u inozemstvu smanjeni su sa 18,4, na 10,1 milijun kuna.

Iz Bilokalnika su izvijestili kako likvidnost tvrtke i dalje nije zadovoljavajuća, iako je nešto bolja, nešto je bolja i urednost u naplati potraživanja u odnosu na prethodno razdoblje.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙