FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Škare-Ožbolt najavila dolazak Carle del Ponte u Zagreb krajem sljedećeg tjedna

ZAGREB, 29. svibnja 2004. (Hina) - Ministrica pravosuđa VesnaŠkare-Ožbolt potvrdila je danas da glavna haaška tužiteljica Carla delPonte krajem sljedećeg tjedna dolazi u Zagreb.
ZAGREB, 29. svibnja 2004. (Hina) - Ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt potvrdila je danas da glavna haaška tužiteljica Carla del Ponte krajem sljedećeg tjedna dolazi u Zagreb.

"Carla del Ponte dolazi krajem sljedećeg tjedna, a teme za radni razgovor i sam sadržaj posjeta još se dogovaraju i znat će se početkom idućeg tjedna", rekla je ministrica pravosuđa Vesna Škare-Ožbolt u izjavi za Hinu.

"Izrada programa je u tijeku, a također se još razmatraju teme razgovora o kojima će se u Ministarstvu pravosuđa voditi razgovori s glavnom haaškom tužiteljicom Carlom del Ponte, ali sigurno je da će jedna od tema razgovora biti preuzimanje slučajeva s Haaškog suda", izjavila je ministrica pravosuđa. Rekla je kako se još točno ne zna o kojim je slučajevima riječ, a pretpostavlja da se radi o generalima Rahimu Ademiju i Mirku Norcu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙