FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TOKYO: NITI JEDAN JAPANSKI DRŽAVLJANIN NIJE UBIJEN U S.ARABIJI TIJEKOM VIKENDA

TOKYO, 31. svibnja 2004. (Hin/Reuters) - Izjava koju navodno potpisujeal Qaida, a u kojoj se tvrdi da je jedan Japanac ubijen u SaudijskojArabiji, netočna je jer nijedan japanski državljanin nije poginuo unapadima u toj zemlji tijekom vikenda, izjavio je u ponedjeljak jedandužnosnik ministarstva vanjskih poslova u Tokyu.
TOKYO, 31. svibnja 2004. (Hin/Reuters) - Izjava koju navodno potpisuje al Qaida, a u kojoj se tvrdi da je jedan Japanac ubijen u Saudijskoj Arabiji, netočna je jer nijedan japanski državljanin nije poginuo u napadima u toj zemlji tijekom vikenda, izjavio je u ponedjeljak jedan dužnosnik ministarstva vanjskih poslova u Tokyu.

Saudijski čelnik al Qaide, Abdulaziz al-Muqrin, snimio je izjavu na audio kasetu, koje je prenesena na web stranici islamista, a u kojoj se kaže da su islamisti ubili jednog Japanca.

Međutim, japanski je dužnosnik rekao da su provjere ministarstva pokazale da nije bilo japanskih žrtava u incidentima u Saudijskoj Arabiji, uključujući napad u gradu Khobaru u kojem su ubijene 22 osobe.

"Mi mislimo da je ta izjava ili neka vrsta političke poruke ili je možda jedna od žrtava - ubijeno je nekoliko Filipinaca - zamijenjena za Japanca", kazao je dužnosnik

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙