FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SEDMERO POGINULIH U POŽARU NA SINGAPURSKOM NAFTNOM TANKERU

SINGAPUR, 29. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Petorica Indijaca idvojica Malezijaca poginula su u požaru na naftnom tankeru u jednomsingapurskom brodogradilištu, objavila je u subotu singapurska tvrtkaKeppel Corp.
SINGAPUR, 29. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Petorica Indijaca i dvojica Malezijaca poginula su u požaru na naftnom tankeru u jednom singapurskom brodogradilištu, objavila je u subotu singapurska tvrtka Keppel Corp.

To je u zadnjih pet tjedana treća nesreća na radu sa smrtnim posljedicama u tom bogatom gradu-državi koji drži do strogih zdravstvenih i sigurnosnih standarda.

Autocesta iznad podzemnoga željezničkog projekta urušila se 20. travnja i ubila četvoricu radnika, a tjedan poslije poginula su dvojica radnika, dok ih je 29 ozlijeđeno u urušavanju čelične konstrukcije na temeljima gradilišta uredske zgrade.

U subotu u 13.00 sati po lokalnome vremenu izbio je požar u jednoj od komora naftnoga tankera Almudaine registriranog u Portugalu, a brodogradilište Keppel uspjelo ga je brzo ugasiti, priopćila je ta državna industrija.

Sedmorica poginulih radili su za tvrtku Wah Soon Marine, objavljeno je.

"Sada pokušavamo uz suradnju s vlastima otkriti uzrok požara", rekao je Nelson Yeo, direktor u brodogradilištu Keppel.

Državna je televizija objavila da su radnici zavarivali kad je izbio požar. Jedan je od eksplozije izbačen iz komore u kojoj je radio, a spasiocima je trebalo šest sati da dođu to tijela ostalih poginulih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙