FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

REKORDAN PREKRCAJ KONTEJNERA U RIJEČKOJ LUCI

RIJEKA, 28. svibnja (Hina) - U riječkoj luci, na kontejnerskomterminalu Brajdica, u prošla dva dana prekrcano je rekodnih 1.211kontejnera s broda "Dollart Trader", a riječ o jednom od najvećihprekrcaja po jednom brodu u tako kratkom vremenu u povijesti riječkogkontejnerskog terminala, priopćeno je danas iz Luke Rijeke d.d.
RIJEKA, 28. svibnja (Hina) - U riječkoj luci, na kontejnerskom terminalu Brajdica, u prošla dva dana prekrcano je rekodnih 1.211 kontejnera s broda "Dollart Trader", a riječ o jednom od najvećih prekrcaja po jednom brodu u tako kratkom vremenu u povijesti riječkog kontejnerskog terminala, priopćeno je danas iz Luke Rijeke d.d.

Od početka svibnja do danas na kontejnerskom terminalu prekrcano je 5.749 kontejnera. Procjenjuje se da će na kontejnerskom terminalu Brajdica u svibnju biti ostvaren rekordan ukupan promet od oko 6.500 kontejnera.

U prva četiri mjeseca na terminalu Brajdica prekrcano je 15.484 kontejnera ili 110 posto više nego u istom razdoblju 2003. U prva četiri mjeseca ove godine prekrcano je više kontejnera nego u cijeloj 2002, ističu iz Luke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙