FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

iZA NAPADA NA MUSHARRAFA STOJI NIŽE VOJNO OSOBLJE

ISLAMABAD, 27. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Predsjednik pakistanskevojne vlade, general Pervez Musharraf, priopćio je u razgovoru zaprivatni TV kanal Geo da iza pokušaja njegova ubojstva prošlogprosinca stoji niže vojno osoblje, prenose u četvrtak agencije.
ISLAMABAD, 27. svibnja 2004. (Hina/Reuters) - Predsjednik pakistanske vojne vlade, general Pervez Musharraf, priopćio je u razgovoru za privatni TV kanal Geo da iza pokušaja njegova ubojstva prošlog prosinca stoji niže vojno osoblje, prenose u četvrtak agencije.

Musharraf je također dodao da je uhićena nekolicina ljudi, "nižeg osoblja", kojima će se uskoro suditi. Prema njegovim riječima, kako prenosi Geo, u terorističke napade su umiješani "oni zavedeni vjerskim ekstremizmom i oni koji se rukovode novcem".

Glasnogovornik pakistanske vojske, general-bojnik Shaukat Sultan, potvrdio je da su u svezi spomenutih napada uhićeni pripadnici kopnene vojske i ratnog zrakoplovstva, ali da među njima nema časnika, več samo "obični vojnici i desetari".

Vjeruje se da neki islamski elementi u pakistanskoj vojsci zamjeraju Musharrafu potporu američkom "ratu protiv terorizma".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙