FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PAKISTAN NEĆE PREKINUTI RAZGOVORE S INDIJOM UNATOČ PROMJENI VLADE

ISLAMABAD, 19. svibnja 2004. (Hina/dpa) - Pakistan će nastaviti svojupolitiku dijaloga s Indijom unatoč promjeni vlade, rekao jepakistanski premijer Zafarulah Jamali u srijedu.
ISLAMABAD, 19. svibnja 2004. (Hina/dpa) - Pakistan će nastaviti svoju politiku dijaloga s Indijom unatoč promjeni vlade, rekao je pakistanski premijer Zafarulah Jamali u srijedu.

"Naša politika u pogledu nastavka dijaloga s Indijom neće se mijenjati unatoč promjeni vodstva", rekao je Jamali novinarima.

Od Manmohana Singha, bivši indijski ministar financija, u srijedu je službeno zatraženo da bude indijski premijer i vođa koalicije pod vodstvom Kongresne stranke.

"Uvijek smo prihvaćali pozitivan pristup i nastavit ćemo tako dok Pakistan pokušava s Indijom prijateljski riješiti sve probleme, uključujući i pitanje Kašmira", rekao je Jamali.

Ministri vanjskih poslova dviju zemalja trebali bi potkraj mjeseca početi razgovore koji će biti nastavak sastanka predsjednika Perveza Musharrafa i bivšega indijskoga premijera Atala Beharija Vajpayeea u siječnju ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙