FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

predsjednik sindikata zaštitara prijavio vlasnika "sokol marića" zbog prijetnje ubojstvom

ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sindikatazaštitara i čuvara Milan Marić izvijestio je danas da je vlasnikazaštitarske tvrtke "Sokol Marić" Zlatka Marića prijavio policiji jermu je prijetio ubojstvom.
ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednik Hrvatskog sindikata zaštitara i čuvara Milan Marić izvijestio je danas da je vlasnika zaštitarske tvrtke "Sokol Marić" Zlatka Marića prijavio policiji jer mu je prijetio ubojstvom.

"Nakon što je u novinama izašao moj komentar Marićeve kupnje novog ferrarija, drugoga dana ujutro nazvao me je i zaprijetio da će me ubiti", izjavio je Milan Marić novinarima.

Predsjednik sindikata, koji se od ranije nalazi u sukobu s vlasnikom "Sokol Marića" optužujući ga da je prijetnjama natjerao svoje radnike da se ispišu iz sindikata, istaknuo je da bi državna inspekcija trebala prekontrolirati poslovanje takvog poduzetnika.

"Dok Zlatko Marić kupuje auto vrijedan 400.000 eura, radnici mu primaju plaće od 2.300 kuna i hrane se u pučkim kuhinjama", ustvrdio je Milan Marić.

Također je optužio vlasnika "Sokol Marića" da se "slizao" s predsjednikom Republičkog sindikata radnika HPT-a Jadrankom Veharom kojem jedinom dozvoljava osnivanje sindikalnih podružnica.

"U Veharu je pronašao 'trojanskog konja' preko kojega će svoje radnike držati pod kontrolom", rekao je Marić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙