FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZAGREB: BIVŠOJ ZARUČNICI POSLAO PRIJETEĆE PISMO S METKOM

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Prijeteća poruka 'pojačana' metkomkoju je jedan 30-godišnji Zagrepčanin poslao svojoj bivšoj zaručnicistajala ga je kaznene prijave i policijskog privođenja.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Prijeteća poruka 'pojačana' metkom koju je jedan 30-godišnji Zagrepčanin poslao svojoj bivšoj zaručnici stajala ga je kaznene prijave i policijskog privođenja.

Zagrebačka policija danas je izvijestila da je jučer u istražni centar Županijskog suda privela 30-godišnjaka zbog sumnje da je prijetio bivšoj 28-godišnjoj zaručnici, tako što joj je prije četiri dana poslao pismo u kojemu joj prijeti da će je ubiti.

U pošiljku je stavio i pištoljski metak, napisavši joj u pismu da je metak namijenjen njoj.

Pošiljku su jučer otkrili djelatnici ekspeditnog odjela Hrvatskih pošta u Branimirovoj ulici, te izvijestili policiju.

Nakon dovršene kriminalističke obrade, osumnjičeni je jučer priveden na Županijski sud.

U policiji se doznaje da su oboje iz Zagreba, da su se upoznali prije dvije godine, zaručili se, ali i prekinuli vezu početkom ove godine, što je, očito, teže palo 30-godišnjem muškarcu.

Doznaje se i da je, od kada su se razišli, stalno maltretirao i nazivao svoju bivšu zaručnicu, te se na kraju, vidjevši da je ne može vratiti, odlučio zaprijetiti joj.

Zagrebačka policija izvijestila je i da je jedan 25-godišnji razbojnik jučer neslavno završio svoj pljačkaški pohod na žensku kozmetiku u trgovini DM, budući da ga je, kada je bježao s ukradenih pet maskara za oči, uhvatio zaštitar Sokol Marića i 'isporučio' ga policiji.

Ušao je u trgovinu u Ulici Kršnjavoga i s police uzeo pet komada maskara (vrijednih ukupno oko 330 kuna), stavio ih u vrećicu i krenuo prema izlaznim vratima.

Kada ga je 24-godišnja prodavačica pozvala da se vrati, on ju je odgurnuo i pobjegao.

No, prodavačica ga je pratila sve do zgrade HEP-a u Gundulićevoj ulici, gdje se obratila zaštitaru, koji je potrčao za razbojnikom, uhvatio ga i zadržao do dolaska policije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙