FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vlada: imenovani novi predsjednici upravnih vijeća klinika i zavoda

ZAGREB,27. svibnja(Hina) - Vlada je danas pomoćnikom direktora HZZO-aimenovala Marka Reljanovića, razriješila je dosadašnje i imenovalanove predsjednike i članove upravnih vijeća više klinika i zavoda.
ZAGREB,27. svibnja(Hina) - Vlada je danas pomoćnikom direktora HZZO-a imenovala Marka Reljanovića, razriješila je dosadašnje i imenovala nove predsjednike i članove upravnih vijeća više klinika i zavoda.

Predsjednicima upravnih vijeća zagrebačkih Klinike za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" i Klinike za tumore imenovala je Matu Ljubičića i Vladu Petrica.

Novi predsjednici upravnih vijeća Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Hrvatskog zavoda za mentalno zdravlje, Hrvatskog zavoda za prevenciju ovisnosti i Hrvatskog zavoda za toksikologiju su Velimir Božikov, Neven Henigsberg, Vlado Jukić i Željko Romić.

Novim-starim predsjednicima upravnih vijeća Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu i Hrvatskog zavoda za medicinu rada Vlada je imenovala Franu Rušinovića i Jadranku Mustajbegović.

Novim-starim pomoćnicima ministra zdravstva i socijalne skrbi imenovani su Milena Horvat (poslovi zaštite žrtava i sudionika rata) i Ivo Afrić (sanitarna inspekcija).

Navedena kadrovska rješenja Vlada je donijela na zatvorenom dijelu današnje sjednice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙