FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PULA: NAJAVLJEN PROJEKT "NAJBOLJE OD NAS"

PULA: NAJAVLJEN PROJEKT "NAJBOLJE OD NAS"PULA,27. svibnja(Hina) - U sklopu nacionalnog projekta "Najbolje odnas" za pomoć obiteljima s osmero i više djece te izgradnje igralištai vrtića u Umagu će se 16. srpnja prilikom svečanosti otvaranjaovogodišnjeg 15. po redu teniskog ATP turnira "Croatia open" održatiglazbeni spektakl kao spoj vrhunskog sporta i vrhunske glazbe.
PULA,27. svibnja(Hina) - U sklopu nacionalnog projekta "Najbolje od nas" za pomoć obiteljima s osmero i više djece te izgradnje igrališta i vrtića u Umagu će se 16. srpnja prilikom svečanosti otvaranja ovogodišnjeg 15. po redu teniskog ATP turnira "Croatia open" održati glazbeni spektakl kao spoj vrhunskog sporta i vrhunske glazbe.

Najavljeno je to na današnjoj konferenciji za novinare u Puli na kojoj su o tom projektu govorili Željko Krnjak u ime organizatora te Toni Cetinski u ime pokretača projekta.

Po njihovim riječima na tom glazbenom spektaklu uz Tonija Cetinskog nastupit će i brojni estradni umjetnici poput Nine Badrić, Radojke Šverko i grupe Divas a svoj nastup potvrdio je i proslavljeni glazbenik Nenad Bach iz SAD-a. Na tom glazbenom spektaklu nastupit će i Simfonijski orkestar HRT-a pod ravnanjem Alana Bjelinskog.

Prihod od ulaznica, kako se danas čulo, kao i prihod od prodaje CD-a i DVD-a bit će uplaćen na poseban žiro račun koji će se otvoriti pri Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidaronosti čija je ministrica i potpredsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor ujedno i pokrovitelj ovog projekta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙