FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: TAMARA OBROVAC NA NOVOSADSKOM MEĐUNARODNOM FESTIVALU SUVREMENE GLAZBE

ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Novosadski "Dnevnik" od utorka pišeo nedjeljnom nastupu "etno-jazz atrakcije iz susjedne Hrvatske TamareObrovac i Transhistria ansambla" na 5. međunarodnom festivalu noveglazbe "Interzone".
ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Novosadski "Dnevnik" od utorka piše o nedjeljnom nastupu "etno-jazz atrakcije iz susjedne Hrvatske Tamare Obrovac i Transhistria ansambla" na 5. međunarodnom festivalu nove glazbe "Interzone".

"Moćna vožnja se nastavila, a što je 'izgubila' na prijašnjem izvođaču, publika je dobila na Tamari Obrovac, svjetskom ambasadoru bogatog 'transhistrijskog' nasljeđa. Show, koketiranje, vokalno-telekinetičku komunikaciju, kratak tečaj jezika, plus kartu za 'Istra-Kuba ekspress'. Mediterani svih zemalja - ujedinite se! Ono što je ostalo nepromijenjeno bila je perfektna svirka, ovoga puta Fausta Beccalossija na harmonici, Uroša Rakoveca na gitari, Zige Goloba na kontrabasu i Krune Levičića, a što povezuje Talijane, Slovence i Hrvate... opet Istra", piše novosadski dnevnik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙