FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HGU OSUDIO INTERNETSKU ISPRIKU OTVORENOG RADIJA SLUŠATELJIMA ŠTO JE PRISILJEN EMITIRATI HRVATSKU GLAZBU

ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Upravni odbor Hrvatske glazbeneunije (HGU) oštro je osudio priopćenje objavljeno na internetskojstranici Otvorenog radija u kojemu se ta radiopostaja s nacionalnom(hrvatskom) koncesijom ispričava svojim slušateljima što je zakonskiprisiljena emitirati hrvatsku glazbu u svom programu te pozivaslušatelje da se žale Hrvatskom saboru ili Vladi
ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Upravni odbor Hrvatske glazbene unije (HGU) oštro je osudio priopćenje objavljeno na internetskoj stranici Otvorenog radija u kojemu se ta radiopostaja s nacionalnom (hrvatskom) koncesijom ispričava svojim slušateljima što je zakonski prisiljena emitirati hrvatsku glazbu u svom programu te poziva slušatelje da se žale Hrvatskom saboru ili Vladi.

Upravni odbor HGU-a pozvao je direktora programa Otvorenog radija, koji je član HGU-a, Daniela Berdaisa, da se javno ogradi od takvog stajališta.

U protivnom, kako se dodaje u današnjem priopćenju, HGU će pokrenuti i provesti Statutom predviđeni postupak zbog javnog djelovanja koje je u suprotnosti sa statutarno definiranim ciljevima i načelima Hrvatske glazbene unije.

(Hina) pp/xmc ymc

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙