FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sinj: udruge podupiru Mirka Norca - spremne i na prosvjede

SINJ, 26. svibnja 2004. (Hina) - Vodstvo udruga hrvatskih branitelja,dragovoljaca Domovinskog rata Cetinske krajine i Splitsko-dalmatinskežupanije na zajedničkoj konferenciji za novinare u Sinju u povodunajnovije optužnice protiv generala i alkarskog vojvode Mirka Norcaizjavili su kako su "spremni organizirati i prosvjedne skupove akovlast ne bude provodila Saborsku deklaraciju o Domovinskom ratu izaštiti digniteta heroja
SINJ, 26. svibnja 2004. (Hina) - Vodstvo udruga hrvatskih branitelja, dragovoljaca Domovinskog rata Cetinske krajine i Splitsko-dalmatinske županije na zajedničkoj konferenciji za novinare u Sinju u povodu najnovije optužnice protiv generala i alkarskog vojvode Mirka Norca izjavili su kako su "spremni organizirati i prosvjedne skupove ako vlast ne bude provodila Saborsku deklaraciju o Domovinskom ratu i zaštiti digniteta heroja Domovinskog rata, među kojima je na prvom mjestu Norac".

"Bezrezervno podupiremo Norca, a od hrvatske vlasti tražimo da poštuje predizborna obećanja kako se ne može suditi heroijima Domovinskog rata", rekao je predsjednik Udruge hrvatskih

branitelja cetinskog kraja Ante Smoljo.

Danas se priopćenjem za javnost oglasila i sinjska Gradska organizacija Hrvatskog bloka u kojemu se poziva narod cetinskoga kraja i Vlada da ne dopuste "da tuđin sudi generalu pobjedničke vojske i alkarskom vojvodi Mirku Norcu."

Pitamo se jesu li to blagodati Europske unije u koju očito srljamo kao guske u magli, zaključuje se u priopćenju koje je potpisao predsjednik sinjskoga HB-a Boško Ramljak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙