FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DUBROVNIK: počeo simpozij o strategijama za snimanja i istraživanja zemlje iz zraka i svemira

ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - U Interuniverzitetskom centru uDubrovniku danas je započeo međunarodni simpozij o novim europskimstrategijama za snimanja i istraživanja Zemlje iz zraka i svemira.
ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - U Interuniverzitetskom centru u Dubrovniku danas je započeo međunarodni simpozij o novim europskim strategijama za snimanja i istraživanja Zemlje iz zraka i svemira.

Skup se održava u organizaciji Europske udruge za strategije istraživanja, a okupio je više od 200 sudionika iz Europe, SAD-a i Srednjeg Istoka.

Sudionike su pozdravili savjetnik Predsjednika Republike Esad Prohić i član dubrovačkog Gradskog poglavarstva Luka Obradović.

O značaju simpozija govorio je predsjednik Organizacijskog odbora Marinko Olujić koji je istaknuo da je Hrvatska jedna od tri europske zemlje domaćina takvog skupa iako nije u sastavu zemalja EU.

Na skupu koji će trajati do 27. svibnja bit će riječi o najnovijim dostignućima na području istraživanja i snimanja Zemlje iz zraka i svemira, te iskustvima s prethodnih skupova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙