FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VELIKA GORICA: UHIĆEN 64-GODIŠNJAK ZBOG SAMOZADOVOLJAVANJA PRED 7-GODIŠNJOM DJEVOJČICOM

ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Velikogorička policija u prošli jepetak uhitila 64-godišnjeg muškarca koji se samozadovoljavao predsedmogodišnjom djevojčicom u Domu zdravlja, a policajcima je potomnudio mito da ga ne uhite, izvijestila je danas zagrebačka policija.
ZAGREB, 24. svibnja 2004. (Hina) - Velikogorička policija u prošli je petak uhitila 64-godišnjeg muškarca koji se samozadovoljavao pred sedmogodišnjom djevojčicom u Domu zdravlja, a policajcima je potom nudio mito da ga ne uhite, izvijestila je danas zagrebačka policija.

Kriminalističkom je obradom utvrđeno da je osumnjičeni, u namjeri da zadovolji svoj nastrani spolni nagon, u petak oko 12 sati u čekaonici velikogoričkog Doma zdravlja sjeo na stolicu nasuprot djevojčice i njezine majke, otkopčao hlače i počeo se samozadovoljavati, iako je bio svjestan da ga djevojčica vidi jer je od nje bio udaljen oko jedan metar.

Uskoro su, po prijavi, došli policajci i legitimirali ga, a on je iz novčanika izvadio 200 kuna i ponudio ih policajcima kako ga ne bi priveli.

No, policajci su odbili mito i uhitili ga te odveli u postaju na kriminalističku obradu.

Uz kaznenu prijavu zbog kaznenog djela protiv spolne slobode i spolnog čudoređa - zadovoljenje pohote nad djetetom, osumnjičeni je istoga dana priveden u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

Policija je izvijestila i da je kriminalistički obradila jedan bračni par (55-godišnjeg muškarca i 53-godišnju ženu) zbog sumnje da su 44-godišnjeg njemačkog državljanina prevarili za oko 770.000 kuna.

U obradi je utvrđeno da su osumnjičeni u rujnu 2000. s oštećenim sklopili predugovor o prodaji stana u Dramlju za ugovorenu cijenu od 220.000 bivših njemačkih maraka.

Osumnjičeni muškarac je potom stan darovao supruzi koja je u siječnju 2001. sama s oštećenim sklopila ugovor o prodaji istog stana, iako su osumnjičeni znali da je u Zemljišnoknjižnom uredu crikveničkog Općinskog suda stan opterećen zabranom otuđenja i opterećenja u korist strane banke.

Ne znajući to, Nijemac je osumnjičenom isplatio traženi novac, no nije se mogao u zemljišne knjige upisati kao vlasnik, kažu u policiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙